Rasa dihargai..huahhh

Sepanjang minggu bz.. mane nak siapkan website client, nak settlekan album kawin client.. tapi ape2pun aku bersyukur la sebab ade rezeki masuk.. Thanks kat semua yang menyokong..  Isnin nih aku start keje dengan satu company.. rasa bersyukur sebab dapat kerja.. lepas nih kerja2 design & develop website aku buat part time jer la.. ade masa terluang tuh boleh la.. shoot orang kawen pun camtuh gak.. ade free time boleh la shoot… Aku hargai semua kawan-kawan yang hargai kerja-kerja aku selama nih.. disebabkan terasa sangat dihargai aku pun menghargai diri aku dengan redesign website www.curseshadow.com dengan design yang simple. Korang bleh la jenguk2 kalau rasa menghargai hasil2 kerja aku selama neh.. chehh.. macam la aku popular sangat… kah kah..

Kat sini jugak aku nak ucapkan terima kasih setinggi gunung paling tinggi di dunia kat kawan yang sangat hargai kerja2 fotografi aku. Aku panggil kawan aku nih Cik Alsa. Aku sendiri rasa terharu dengan sokongan yang beliau beri kat aku.. Dengan kata-kata yang sangat-sangat membuat aku rasa sangat-sangatlah dihargai ;

Main feature is dedicated to ~curseshadow
I just love his photos and you couldview more photos from him on his flickr page at [link] and his own website at [link] He captured a whole lot unique shots for all of us to share. He is one my inspirations :). Keep it up bro!

Thanks Alsa, i do appreciate it.. Thanks a lot.

Korang boleh view sendiri deviantart beliau kat link ni.

Memang aku rasa title posting kali nih confirm aku kene letak perkataan ‘hargai’ sebab satu lagi perkara yang aku hargai ialah satu dari hasil fotografi aku telah terjual kat website jualan gambar paling hebat di alam semesta www.istockphoto.com , aku tak tau sape yang beli gambar yang aku shoot tuh tapi memang aku betul2 hargai siape yang membelinya..

Perkara terakhir yang aku hargai ialah member2 aku yang support ape yang aku buat selama nih. Terima Kasih semua especially En.Faisal Imran, die la yg canang name aku kalau bab2 design neh.. hahaha.. Tq bro!!

Zulhatfi

11 Comments

  1. hehehe so sweet of you and congrats on the purchase of your photos! all the best bro!

    Reply

    Zul
    Reply:

    thanks cik alsa 🙂

    Reply


  2. Bro,

    Excellent photos on company’s website but the name “Curse….” is kind of negative and scary. Sorry bro; I am not being rude but just honest ala Simon (American Idol). You might like the name but you think of you clients. Put it this way, having work for large companies, I know we will not use companies with strange/weird sounding names as our contractors. Large companies are very conservative. Think again, any company with scary name ever make it big?? Please change to a more positive and upbeat name. Best of luck.

    Reply

    Zul
    Reply:

    thanks 🙂

    Reply


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.