Rasa dihargai..huahhh

Sepanjang minggu bz.. mane nak siapkan website client, nak settlekan album kawin client.. tapi ape2pun aku bersyukur la sebab ade rezeki masuk.. Thanks kat semua yang menyokong..  Isnin nih aku start keje dengan satu company.. rasa bersyukur sebab dapat kerja.. lepas nih kerja2 design & develop website aku buat part time jer la.. ade masa terluang tuh boleh la.. shoot orang kawen pun camtuh gak.. ade free time boleh la shoot… Aku hargai semua kawan-kawan yang hargai kerja-kerja aku selama nih.. disebabkan terasa sangat dihargai aku pun menghargai diri aku dengan redesign website www.curseshadow.com dengan design yang simple. Korang bleh la jenguk2 kalau rasa menghargai hasil2 kerja aku selama neh.. chehh.. macam la aku popular sangat… kah kah..

Baca lagi

LOS DAN FAUN BESSTTT!!!

Penat aku belum hilang, baru lepas balik dari KL.. tapi penat yang betul2 buat aku rasa puas hati..Puas hati sebab ape?.. Adoyyyaii.. buat pengetahuan korang, aku baru balik dari KL.. tengok wayang.. hahaha.. tengok wayang sampai ke KL.. zulhatfi bukan ke orang PD..PD memang takde wayang, abis2 pun aku bleh tengok kat Seremban, kenapa nak pegi sampai KL semata2 nak tengok wayang.. hahaha.. Sape gelakkan aku die kalah.. kalah ape? ahaa.. kalah la.. aku baru nak bagi patung mak ultraman..tapi sebab ko gelak aku tak dapat la nak bagi.. len kali jangan gelakkan aku sesuka hati..Kalu aku suruh gelak baru korang gelak.. Kalu aku suruh guling baru korang guling..

Baca lagi

Aku menang LOS DAN FAUN..

Berpandukan kepada pasukan pandu puteri sekali lagi.. dengan ini saya umumkan pasukan pandu puteri telah memenangi permainan angkat berat untuk kali ini.. hahaha.. yup, yg tuh memang statement merapu.. Statement tuh membayangkan bahawa aku seorang yang happyy untuk hari ni.. happy ialahh yahooooo..  yahoo tuh pulak merujuk pada ‘yahooo aku menang motoo tiket gala premier untuk citer LOS DAN FAUN’.. sebenarnye berita gembira nih aku dapat tau lebih kurang 2-3 hari lepas, email misteri dari seorang wanita yang bernama christina telah menghantar email dan bagitau aku telah menang tiket gala premier untuk citer LOS DAN FAUN. Aku sendiri tak sure christina yang antar email kat aku nih christina maria orow (penerbit eksekutif LOS DAN FAUN) atau ade christina lain.. Secara jujurnya aku nak ucapkan terima kasih kepada list2 nama di bawah.

Baca lagi

Kening pecah..ape tuhh??

Yey.. aku mendapat.. aku mendapat.. award mendapat.. sudah tamil pulak jadinye aku nih.. Aku mendapat award dari cik hani.. terima kasih kerana memilih blog den sebagai penerima anugerah nih..aku tak sure blog mane satu yg patut diberikan anugerah, samada blog aku yang berpentaskan blogspot atau wordpress nih.. anyway..terima kasih sesangat. Sangat hargai anda.

Rules utk tag ini..
1. Bagi just kat orang yang dirasakan GILA-GILA / BEST
2. Bagi kat 5 orang sahaja
3. Link orang yang terima award ni
4. Sesiapa dapat Award ni DiWAJIBkan buat POSTING sebab dia dapat award ni kat blog dia
5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok ! (buat trackback sahaja pun sudah memadai)


Dengan ini diumumkan 5 orang budak2 blog yang mendapat award secara rasminyaa.. semoga terus berkarya..

  1. Asanrivas
  2. Chokilala
  3. Nurulism
  4. Chime
  5. nis_n4d

Baca lagi