Blog berkarat

Waa.. dah sbulan lebey tak update blog neh, dah berkarat dah blog aku nih.. hebat btull.. nih tergerak nak update pun sbb ter-rajin skit arini.. sbenarnye mmg dah rajin pun tiap2 ari.. tapi arini terasa rajin plak nak update blog.. Macam biasa.. website curseshadow dah berubah design.. tapi blog aku still belum berubah design lg.. still terfikir2 design macam mana yang simple tapi ok utk website aku.. Aku lebih fokus untuk buat design 2.0 yang lebih simple tapi berani.. sudah.. sudah.. tinggalkan citer pasal design blog aku nih dulu.. Sebenarnye arini walaupun aku menjadi rajin untuk update blog, tapi aku tak rasa aku nak taip citer panjang2.. sebab takde idea pun nak citer pasal ape.. Dah sebulan aku keje kat sini.. sebulan lebih dah..semenjak kejer nih aku bangun sangat pagi…. bagus tak? haha.. mestila bagus..  sure korang bangun pukul 12 tghari punye.. Untuk pengetahuan semua aku dah lama tak shoot.. so takde gambar2 menarik untuk entry ni.. aku rasa semacam nak bawak kamera aku kat umah akak aku neh.. tapi tak tau lg subjek ape nak di shoot.. maybe bagus gak kalu aku shoot gambar bas rapid kl.. takpun tayar bas rapid kl.. waaa.. bagus subjek tuh… takpe2.. nanti aku try shoot tengok menarik ke tak..

p/s: Entry nih pendek tapi padat..kan kan kan..

Zulhatfi

4 Comments

  1. sempat ye post n3 baru…

    =P

    kte keje pon bgn pg2 gak… hoho…

    bes plak kalo dpt bgn tgh2 ari…

    haha..

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha. mestila sempat.. nih pun kadang2 ade rasa nak post citer baru tapi time tuh plak terasa kemalasannye 🙂

    Reply


  2. yo bro sumpahan bayang..he2…sajer jer lalu lalang kat sini..baca papan tande..bang jln nak gi mines mana yer..he2..

    Reply

    Zul
    Reply:

    jln gi mines dah tutup dah dik sbb asik jemm je siang malam..

    Reply


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.