Rasa dihargai..huahhh

Sepanjang minggu bz.. mane nak siapkan website client, nak settlekan album kawin client.. tapi ape2pun aku bersyukur la sebab ade rezeki masuk.. Thanks kat semua yang menyokong..  Isnin nih aku start keje dengan satu company.. rasa bersyukur sebab dapat kerja.. lepas nih kerja2 design & develop website aku buat part time jer la.. ade masa terluang tuh boleh la.. shoot orang kawen pun camtuh gak.. ade free time boleh la shoot… Aku hargai semua kawan-kawan yang hargai kerja-kerja aku selama nih.. disebabkan terasa sangat dihargai aku pun menghargai diri aku dengan redesign website www.curseshadow.com dengan design yang simple. Korang bleh la jenguk2 kalau rasa menghargai hasil2 kerja aku selama neh.. chehh.. macam la aku popular sangat… kah kah..

Baca lagi