Coming Soon : Pengubahsuaian

Sekali lagi yer.. sekali lagi yer.. aku akan redesign balik website curseshadow.. dan maybe ade skit ubahsuai kat blog zulhatfi.com nih jugak.. perkara utama untuk design curseshadow ialah simple & aku tak mau ade dua part dalam curseshadow.com.. aku nak campurkan photography & web design menjadi satu.. adus.. macam lagu2 jiwang plak.. ha.. zulhatfi.com nih plak.. ade something yang aku nak adjust jugak.. minor adjustment jer.. aku nak remove mana2 plugin yang tak berkenaan ngan sikit pengubahsuaian graphic content..

Zulhatfi

6 Comments

  1. buatlah ek asalkn ko bahagia..
    bahagia x??

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha.. blum buat lagi so blum bahagia lagi la.. weih.. mane la ko ilang.. dah lama tak nampak..

    Reply


  2. zul, jangan la ubah theme blog ni, aku bahagia aje tgk design blog ni. Kaler dgn design dah cantik, macam kek kawen.

    Reply

    Zul
    Reply:

    agaga.. macam kek kawen.. 🙂

    Reply


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.