Outdoor Shoot

Nama aku Zulhatfi Aziz, atas ni gambar aku shoot dengan aan ari ahad lepas. Berpusat di Putrajaya, mengharapkan awal kepul2 ibarat gula2 kapas, namun yang ada cuma lumpur2 jalan yang merayap2 diatas jalan lantas terpelanting ke kereta pakcik belakang. Hahaha.. tu gelakkan aku.. pakcik tersebut tak gelak pun.. apsal die nak gelak bile lihat lumpur2 melambung2 bertabur diatas jalan di Putrajaya yang permai. Tapi lumpur bukan penghalang segala, kereta biru kesayangan menjadi sumber idea seharian, lighting ditengah terik matahari sambil diperhati pak arab dan mak arabnya. Tapi aku agak impress dengan hasilnya. Go go Joe Jambul..

Zulhatfi

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.