Super duper power

“My Wishlist for 2010 Nikkor 70-200mm f2.8 VR Lens.. thats all”

Aku ade nampak bende best baru2 ni.. bende best tersebut adalah milik polis.. polis tersebut mempunyai power. polis tersebut bukan PDRM.. sebab PDRM takde power mcm polis yang aku ckp ni.. Power ni best sebab die bleh buat kite jadi besar.. membesar tanpa perlu minum susu DUMEX PLUS.. power ni bleh buat kite besar serta merta.. Polis ni die sorang je ade power sebenarnye.. maksud aku.. dalam ramai2 polis ni, die sorang je ade power membesar sedemikian rupe.. nanti ade cahaya kluar then die tibe2 membesar dengan pakai costum colour silver merah.. hebat la weih.. aku nampak keter polis ni kat IKEA aritu.. dah lama dah.. mule2 ingat nak diam je.. tapi aku rase baik aku share ngan korang.. ni ha gambar keter die.. dari sudut berbeza.. semoga polis ber-power nih tak marah aku reveal gambar ni..

Terima Kasih abang ULTRAMAN

p/s: gambar diambil menggunakan camera phone yang tak se super duper DSLR aku..

Zulhatfi

4 Comments

  1. member nad kate, kete ultramen nih kalo lggr org,
    maunyer patah 18… hihihi… mcm kete kebal woo…

    =p

    Reply

    Zul
    Reply:

    yerke.. waaa… tak tau plak.. keras jugak ek keter ultraman nih..

    Reply


  2. kelihatan no plate disensorkan….. 🙂

    Reply

    Zul
    Reply:

    haaa. tu la.. untuk mengelakkan ketidakpuasan hati pemilik kenderaan tersebut.. 🙂

    Reply


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.