Betul punye secure..

Tak best la mcm ni.. Ape la diorg pikir sebenarnye? Tak pikirkan aku langsung, die tak tau ke aku follow diorg dari dulu lagi.. lame dah.. dari duluuuuuu lagi… Makin teruk la kalau macam ni..¬† tapi aku masih berharap, confirm¬† ade harapan.. Baca lagi

Outdoor Shoot

Nama aku Zulhatfi Aziz, atas ni gambar aku shoot dengan aan ari ahad lepas. Berpusat di Putrajaya, mengharapkan awal kepul2 ibarat gula2 kapas, namun yang ada cuma lumpur2 jalan yang merayap2 diatas jalan lantas terpelanting ke kereta pakcik belakang. Hahaha.. tu gelakkan aku.. Baca lagi

Internetku sayang

Internet sangat slow akhir2 nih.. sangat slow sampaikan torrent aku nih dah macam lumpuh tak bergerak langsung.. ketagih nak tengok movie baru.. ketagih nak main game baru.. tapi apakan daya, tuh la sape suruh download movie ngan game cetak rompak.. kan dah dapat balasan.. haha.. Kemerosotan kelajuan internet nih aku taknak la salahkan TM lagik.. sian la diorang.. takkan nak salahkan diorang jer.. masalah kali nih sebenarnya berpunca dari masalah kabel internet yang dipercayai terputus kat area mesir.. ahaa.. mane aku tau? Haa.. aku tau la.. aku ade member kat sane.. die la yang putuskan kabel tuh.. eh silap2.. die la yang sambungkan kabel tuh.. Errm.. memang la aku tak suruh, tapi kalu die tak sambung nanti korang melalak kate internet slow la.. pastu buat demonstasi depan HQ TM plak.. kan kan..

Baca lagi

Salah faham (Kisah Benar)

Ini adalah sebuah posting mengenai salah faham.. macam mana ko boleh salah faham? ke ko memang tak faham tapi buat2 faham.. aku ade sorang kawan nama fahmi, tapi aku tengok die faham je.. takde pun salah faham..faham dengan fahmi lain bunyinye, maksud pun lain.. aku selalu dengar nama orang mohd fahmi tapi tak pernah pulak dengar nama orang mohd faham. Ko penah salah faham dengan sape2? aku?? selalu je salah faham.. sampai aku pun naik tak faham macam mana orang tuh bleh salah faham dengan aku. Salah faham nih selalunye berlaku bile ko bercakap cara ego tapi sebenarnye orang yang ko tengah bercakap tuh tak faham ape2 (mungkin die sengal atau ade masalah pendengaran). Sengal yang aku maksudkan bukanlah sengal2 otot atau sengal2 lutut.. sengal yang yang aku maksudkan ialah sengal2 otak sampaikan dah tak bleh memikir atau menumpukan sesuatu sampai boleh buat korang mabuk sedar.

Baca lagi