Wonderpets.. aummm

Semenjak balik dari Langkawi aritu aku betul-betul busy.. siapkan website.. design website untuk next project.. huishh.. betul2 punye manager la aku nih.. Semalam aku a.k.a manager pergi naik bot pegi memancing, sotong takde.. ikan pun takde.. aku rasa semua binatang2 laut pegi party spongebob, sebab spongebob kan suker buat party.. ditambah pulak dengan kepenatang sang lampu yang tiba2 terjun ke laut dan membuatkan suasana sampan agak gelap gelita, nasib baik bawak lampu suluh.. so kene balik awal skit la semalam.. bahaya kalu naik sampan tak berlampu nih… (cheh.. gaya cakap macam pro jer).

OOoo.. lupe nak share sesuatu dengan korang, buat pengetahuan semua, aku sekarang nih hampir tiap2 hari tengok tv9 pukul 2.30 ngan 5 ptg.. 5 ptg nih confirm la ko tau crite ape.. tapi yang 2.30ptg tuh tak ramai yang tau..kalau tau pun diorg taknak bgtau aku sbb taknak aku tau ade criter best pkul 2.30ptg kat tv9.. aduss.. ayat aku agak berbelit sebab ape yang aku taip nih adalah secara terus dan aku biasanya tak delete ape2 kesalahan susunan ayat yang aku dah buat.. sebab aku malas nak tekan button ‘backspace’.. erm.. sebab jauh sangat lah button tuh.. Ok ok.. sambung crite tadi.. pukul 2.30 ptg ade cerite best.. Wonder pets.. yeyyy.. (aku dah macam kanak2 la plak).. haahh.. pedulik haper aku.. mari kite nyanyi lagu wonder pets bersama2.. sape yang rasa die dah dewasa sangat.. takyah nyanyi.. korang jadi pasukan sorak kat tepi je ok..

Telefon.. telefon berbunyiii…
Telefonn.. kami datangg..
Telefon.. telefon berbunyiii…
Ade haiwan dalam bahaya.. ade haiwan dalam bahaya…
Ade haiwan dalam bahaya disana..

Wonderpets, wonderpets, kami datanggg..
Membantu binatang dalam kesusahan (erk betul ke lirik aku nih)
Kami tak besar dan kami tak kuat..
Bile bekerjasama kami jadi kuat…
Heyy.. wonderpets.. Yeyyyy

Wonder pets menyelamatkan ulat gonggok yang tersepit kakinya dicelah sayur kobiss..

Yeyy.. syabas.. aku berjaya letak lirik lagu wonderpets kat dalam blog aku.. amat memalukan..Gilerr.. Posting aku yang nih memang betul2 kanak2.. erk.. aku rasa posting sebelum2 nih pun macam ade unsur kanak2.. doremon tuh.. adus.. sudah2.. lepas nih aku kene ubah posting aku menjadi dewasa skit.. maybe aku harus ketengahkan cerita Prison Break ke.. baru machoo..

Zulhatfi

31 Comments

  1. layan doo cte ni..aku time balik cuti ari tu..hari2 layan ngan anak buah aku..hahaha

    Reply

    Zul
    Reply:

    aha.. best.. klakar giler sbb lagu die main masuk je.. tangkap muat..

    Reply


    nanie shaziani
    Reply:

    weyh….lirik last tu salah

    ‘kami tak besar dan kami tak kuat
    bila bekerjasama semua jadi mudah’

    Reply

    Zul
    Reply:

    yer tak yer laa.. patut rasa lain macam jer.. haha

    Reply



  2. “apa yang penting?… kerja-sama!”

    haha. besh2. suka jugak! hahaha

    Reply

    Zul
    Reply:

    popular ek lagu die.. sampai semua org pun hafal..

    Reply


  3. tgh tgk wonderpets ke 2… hehe…

    wonderpets….wonderpets…..

    lalalalaaa…..

    Reply

    Zul
    Reply:

    ala.. arini tak sempat tengok.. balik lewat plak tadi..

    Reply


  4. cian… hehe…

    wonderpets slamatkan burung..

    😛

    Reply

    Zul
    Reply:

    eii.. burung ape? smlm selamatkan burung merpati..

    Reply


  5. burung jinjang kat jepun…

    masuk dlm lukisan…

    lawak je.. hehe..

    Reply

    Zul
    Reply:

    haa.. kalu cam tuh tak silap dah 3 kali die masuk dlm gambar.. sekali masa selamatkan unicorn, pastu selamatkan dinosaur.. yg nih selamatkan burung plak..

    Reply


  6. hahahha..aku dok giler part chorus..wonderpets…wonderpets..kami dtg…bla bla…sedap seyh!

    Reply

    Zul
    Reply:

    ahaha.. mmg sedap.. seronok dengar..

    Reply


  7. huhu..giler lah laayan wonderpet!!asal ramai ngat cintakan wonderpet nih ah..?aper yang besh nyer?adui yai..kartoon plak..

    Reply

    Zul
    Reply:

    best sbb klakar la.. tak tgk ke? adus.. die nyanyi main tangkap muat je.. tuh yg jd kelakar tuh..

    Reply


  8. haha..
    tak mao tengok pon..
    tak suker ah kartuoon!!hehe
    nanti nak layan ah
    dah ramai kater besh nak tgk betol ker dok!!

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha.. bagus2.. cube tengok.. klakaw la.. haha

    Reply


  9. hahaha… kartun ni mmg aku lyn..
    time aku balik kg, aku lyn ngan anak buah aku yg sorg tu umo br nk setahun..
    dia gelak2 tgk cite ni..
    aku pn gelak sama..
    hahaha… wonderpets…. (“,)

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha.. ramai pulak layan wonderpets nih.. tp skang byk episod ulangan..huh 🙁

    Reply


  10. biasa lah pengarah dia busy agaknya

    Reply

    Zul
    Reply:

    yerla kot.. sian pengarah die.. agaga

    Reply


  11. bila nak pergi sekolah petang aku suruh mak aku buka citer ni dulu kalau tak pergi…………

    Reply

  12. seronok…layan ngan bebudak kechik lg besh…lawak dgr lagu diorg dh alih bahasa ni(BM)…kalo dgr versi ori(english)…ok jugak…eheh…tp mmg besh kartun ni walaupun sempoi…~

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha.. aah.. mmg lawak.. kalu dgr mesti gelak sorang2..

    Reply


  13. aku baru buat theme song dia jadi caller ringtone hp aku. baru sempoi….lantak la apa anak buah aku nak kata…haha!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.