Wonderpets.. aummm

Semenjak balik dari Langkawi aritu aku betul-betul busy.. siapkan website.. design website untuk next project.. huishh.. betul2 punye manager la aku nih.. Semalam aku a.k.a manager pergi naik bot pegi memancing, sotong takde.. ikan pun takde.. aku rasa semua binatang2 laut pegi party spongebob, sebab spongebob kan suker buat party.. ditambah pulak dengan kepenatang sang lampu yang tiba2 terjun ke laut dan membuatkan suasana sampan agak gelap gelita, nasib baik bawak lampu suluh.. so kene balik awal skit la semalam.. bahaya kalu naik sampan tak berlampu nih… (cheh.. gaya cakap macam pro jer).

Baca lagi

Zaman kanak-kanak yang mengiurkan..

*Amaran keras: Sila mainkan player dibawah semasa membaca entry nih untuk mendatangkan mood 100%*

[audio:http://www.zulhatfiaziz.com/blog/audio/Doraemon.mp3]

Haha.. baru aku perasan.. gambar lembu mogok kat entry aku sebelum nih memang serupa macam ayam tandoori la pulak warnanya.. bleh tak kalau aku panggil lembu tandoori?? sape suke angkat tangan.. Memang sengal punye lembu tandoori, bleh plak tak perasan warna lembu tuh sungguh tandoori.. Ok cukup!!.. Tiada lagi kisah lembu tandoori.. Entry nih sudah ade episod baru.. Episodnya berbunyiii..Zaman kanak-kanak yang mengiurkan (tajuk ini didatangkan sekali dengan lagu doraemon).. sila mainkan player di atas jika anda masih lagi belum berbuat demikian. Yup, doraemon sangat bulat dan tidak senonoh.. aku setuju.. tapi aku cuma sertakan lagu doraemon sahaja, gambar doraemon tidak dibenarkan di sini.. Kerana terdapat unsur2 tidak senonoh seperti :

Baca lagi