Malas punye posting..

Semalam punye entry memang betul2 buat malu aku je.. berciri suara aku sendiri.. haha.. lantak ko la zul. Lepas nih aku letak lagi lagu2 yang dah aku rosakkan.. maybe bile aku bersedia untuk bagi korang dengar… atau kalau2 ade sesiapa request.. Aku still dalam proses memperbaiki microsoft Office yang bermasalah aritu.. sampai sekarang pun still takde perubahan. Seketul sumi juge masih ade di depan mata aku sekarang, sumi bewarna hijau.. memang nampak menarik, lagi menarik kalau sumi tuh sejuk.. ianya akan menjadi super duper menarik. Hari nih aku bangun awal, kat luar tuh hujan renyai2, cuaca sangat mendung.. terasa macam kat UK plak, serius.. mase aku mandi arini, terasa sangat nyaman dengan suasana luar yang mendung2 tuh.. maybe arini akan jadi sangat seronok. Yup, ini entry yang sangat nyaman.. aku menulis entry nih sambil mendengar lagu ‘Elvis Presley-Tender’.. sangat nyaman kan?

Semalam aku puasa lagi.. walaupun puasa enam aku dah berjaya dilaksanakan, semalam aku tambah lagi sehari.. saje2.. hari nih? hari nih aku tak puasa.. sebab aku rasa arinih aku akan lapar.. dan memang betul tekaan aku.. arini pagi2 lagi aku dah terasa lapar.. Jari jemari aku menaip sambil memikirkan ape yang nak aku makan untuk breakfast hari ni.. Maybe aku akan makan biskut cicah ngan air milo je.. best jugak pe.. haha..Ok2.. aku betul2 mau makan sekarang nih.. Entry nih akan berhenti setakat ni je.. Ini dinamakan entry seorang lelaki pemalas (merujuk kepada gambar di atas).. cube korang bagitau aku ape breakfast korang arini.. aku nak tau.. bleh kongsi kekenyangan dengan korang..

Zulhatfi

24 Comments

  1. weii..bekpes aku hari ni ialah :
    1. Kuih Denderam
    2. Kopi Lingzhi
    3. Donatello
    4. Telur yg xberapa nk suku (proses menaikan berat badan)
    hahaha

    Reply

    Zul
    Reply:

    wei.. donatello tuh ape? macam ahli kumpulan ninja turtle je.. ko makan kura2 ke?

    Reply

    mastakilla
    Reply:

    donat la..bahasa venezuela die,donatello de espreso..

    Reply

    Zul
    Reply:

    amboii ko.. haha




  2. agak2..sape menang liberpool vs chelski ni..

    ~~dulu man u..skang man u ..la ni pun man u~~

    Reply

    Zul
    Reply:

    ohh.. no comment.. aritu aku tgk liverpool lawan athletico madrid pun terumbang ambing lagi.. chelsea tuh sgt mengancam la season nih.. tp dont worry la.. liverpool tetap dihati beta.. haha

    Reply

    mastakilla
    Reply:

    liverpool!! liverpool!!

    Reply

    Zul
    Reply:

    yezza..




  3. tp aku rasa malaysia leh menang pesta bola merdeka la..hahahaa
    sebab semua lawan cam hampes je..

    ~~dulu man u..skang man u ..la ni pun man u~~

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha.. malaysia mmg jaguh tmpt sendiri.. aku ingat lg dulu, time lawan bangla kat malaysia, menang besar.. pastu lawan bangla lagi skali kat china ke (aku tak ingat dah).. bleh kalah plak..

    Reply


  4. zul, ko punya post ni memang kelass, gile terasa kemalasan sampai ke Australia neh 😆

    Reply

    Zul
    Reply:

    hik hik.. jauh tuh.. sampai australia.. nanti bawak sekor kanggaroo balik malaysia..plzz

    Reply


  5. xpe…xpe…
    bior malas update blog tapi rajin puasa… ahaks!

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha.. mestila.. biar malas asal selamat..

    Reply


  6. kalau betul2 malas, dah xde la entry ni maknanya..ehe 😉

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha.. malas tp masih mampu menaip.. effort yg cukup baik kan.. haha

    Reply


  7. bagusnya puasa enam…
    aku dr tauh lepas nk puasa enam, tapi xjd gak taun ni..
    huhu

    Reply

    Zul
    Reply:

    lor.. yerke.. takpe2.. tahun depan la ko buat.. tak pun enam tahun akan datang.. haha

    Reply


  8. ada ye pokok malas berbunga? kelakar la pic tu. hehe

    Reply

    Zul
    Reply:

    aha.. ade gak tau.. org malas berbunge pun ade.. mcm kamu.. haha

    Reply


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.