Malas punye posting..

Semalam punye entry memang betul2 buat malu aku je.. berciri suara aku sendiri.. haha.. lantak ko la zul. Lepas nih aku letak lagi lagu2 yang dah aku rosakkan.. maybe bile aku bersedia untuk bagi korang dengar… atau kalau2 ade sesiapa request.. Aku still dalam proses memperbaiki microsoft Office yang bermasalah aritu.. sampai sekarang pun still takde perubahan. Seketul sumi juge masih ade di depan mata aku sekarang, sumi bewarna hijau.. memang nampak menarik, lagi menarik kalau sumi tuh sejuk.. ianya akan menjadi super duper menarik. Hari nih aku bangun awal, kat luar tuh hujan renyai2, cuaca sangat mendung.. terasa macam kat UK plak, serius.. mase aku mandi arini, terasa sangat nyaman dengan suasana luar yang mendung2 tuh.. maybe arini akan jadi sangat seronok. Yup, ini entry yang sangat nyaman.. aku menulis entry nih sambil mendengar lagu ‘Elvis Presley-Tender’.. sangat nyaman kan?

Baca lagi

Musim open house sudah bermula..!!

Melihat kepada perkembangan semasa blog aku nih, didapati ramai yang tak suke sangat tentang sukan.. so entry tentang sukan pastinya akan dipendekkan untuk memberi ruang kepada entry2 berunsur perkauman umum. Bercakap tentang umum, aku teringat pulak, dulu sebelum tengok ape2 cerita kat tv mesti ade terkeluar huruf U dalam segitiga pastu ade tulis something yang agak kecil dibawahnye.. erm.. sekarang sudah takde pulak aku tengok.. abis kuat pun huruf U dalam segitiga tuh diletak secara mengecil di sudut tv.. Kenapa perlu aku bercerita tentang huruf U di dalam segitiga pulak sekarang nih? Aku sendiri pun tak tau la.. mari kite berganjak ke belakang kembali.. bercerita tentang entry sukan yang aku akan pendekkan.. haha.. korang bosan kan dengan sukan? korang tak pernah bersukan? patutlahh.. haha.. ok ok.. cerita tentang sukan hari nih memang sangat pendek.. aku janji.. ok ok.. entry tentang sukan hari ini ialah.. Liverpool menang 3-2 mase lawan wigan semalam dan aku still merasa lega sebab liverpool still follow chelsea.. Ok.. tuh aje.. aku tak mungkir janji kan? haha.. jom bercerita pasal open house pulak.

Baca lagi