Malas punye posting..

Semalam punye entry memang betul2 buat malu aku je.. berciri suara aku sendiri.. haha.. lantak ko la zul. Lepas nih aku letak lagi lagu2 yang dah aku rosakkan.. maybe bile aku bersedia untuk bagi korang dengar… atau kalau2 ade sesiapa request.. Aku still dalam proses memperbaiki microsoft Office yang bermasalah aritu.. sampai sekarang pun still takde perubahan. Seketul sumi juge masih ade di depan mata aku sekarang, sumi bewarna hijau.. memang nampak menarik, lagi menarik kalau sumi tuh sejuk.. ianya akan menjadi super duper menarik. Hari nih aku bangun awal, kat luar tuh hujan renyai2, cuaca sangat mendung.. terasa macam kat UK plak, serius.. mase aku mandi arini, terasa sangat nyaman dengan suasana luar yang mendung2 tuh.. maybe arini akan jadi sangat seronok. Yup, ini entry yang sangat nyaman.. aku menulis entry nih sambil mendengar lagu ‘Elvis Presley-Tender’.. sangat nyaman kan?

Baca lagi