Julie Woon penah bagi aku telepon rosak..

“Kisah Abg Ninja Asin memang terbaik sebenarnye… tapi kisah abang angin satu badan dan abang awan mendung raseneye terbaik jugak.. Abg Ninja Asin takde pedang mcm abg awan mendungg… haha.. Abg Ninja Asin tak ensem macam abg awan mendung.. semuenye jadi tak kene kat abang ninja asin bile tengok abg awan mendung.. “

Berpijak di dunia nyata sekarang, hujung minggu aku depenuhi aktiviti penuh ilmu.. Toleh kebelakang sikit, menoleh ke minggu lepas..  Aku kluar date dengan Julie Woon.. dua minggu sebelum tu aku kluar dating dengan Baizura Kahar… Julie Woon memang lagi terbaik.. Terbaik dari ladang dan laut dalam.. Baizura Kahar just terbaik dari ladang dan kampung jawa.. Hahaa… giler la.. Julie Woon bisik kat telinga aku..  ‘Zul, i love you..’ .. Ouch.. Julie Woon memang terbaik.. kalu die cakap bende tuh pakai pembesar suara kat telinga aku lagi terbaik la.. Oiitttt… nih sume tipu la.. tapi kalu Julie Woon ajak aku kluar dating memang aku on je..

Posting nih berkisar tentang telefon rosak yang dah lame aku tak gunakan.. permainan nih memang buat aku gelak je satu mase dulu.. tibe2 tadi aku teringat game nih dan aku nak kongsi hasil penggunaan telefon rosak ni ngan korang..

“Perkara paling memalukan dalam idup adalah bile tengok lukisan ntah ape2 hasil penggunaan mouse bodo jenis bebola ikan.. sengal betul.. lain kali bagi aku kertas lukisan, aku nak lukis gambar abg ninja asin lawan abang angin satu badan”

p/s: tajuk posting aku memang penipu. korang jangan percaya..

Zulhatfi

4 Comments

  1. julie woon ajak mkn airbatucampur….telefon die rosak x dpt call…

    Reply

    Zul
    Reply:

    yerlaaa.. air batu campur.. romantik gilerr

    Reply


  2. dan yg pasti ajar no name gen raja iblis tue anak buah pakcik tiri aku punya 3pupu ..hu2 payah nak dedah kan rahsia nie..jgn gi tahu org lain ekk..sumpahan bayang.. :p

    Reply

    Zul
    Reply:

    aphal abg din? ni mesti baru bangun tido ni… kan kan

    Reply


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.