Duit seringgit edisi terhad

“Tahniahh.. anda memenangi wang seringgit berwarna hampir kehitaman… wang sebegini adalah terhad kecuali jika anda memang mencurahkan minyak itam di atas kepingan wang tu baru lah ianya menjadi tak terhad lagi.. Bagus2.. ko memang berketrampilan hebat wahai pembeli terpilih – Kata kak cashier Giant kepada pembeli bertuah.”

Ok.. Malam ni aku jumpe cik asin.. cik asin adalah seorang pe-ninja.. die biasenye dipanggil abang ninja asin.. Kate abg asin, nak jadi ninja.. badan kene ade luke2 kecil.. Abg ninja asin dulu org panggil ‘Oii Asinn..mu nak pi mana??’… Erk.. yg nih bukan abg ninja asin.. yang nih asin member aku kat poli dulu. die org kelantan.. name die kalu tak silap aku Nik Asin… Die bukan pe-ninja.. die penjaga koperasi poli dkat kafe asrama.. fuh.. gile panjang name pangkat die.. ‘PENJAGA KOPERASI POLI DEKAT KAFE ASRAMA’.. Ok.. lupekan hal peribadi Nik Asin..  Malam nih aku nak tengok Ninja Assassin.. tayangan bermula 11.20 dan aku tengok sorang tak berteman.. Selamat Menonton kepade aku.. Semoga abang ninja asin tidak menghampakan dengan persembahan ninja beliau..

“Aiyo.. ini duit seringgit mana bolehh gunaa… gua reject. Kasi tukar duit lain la.. boleh?? ; Aku tengok duit seringgit edisi terhad td penuh sayu.. ape la.. nih duit edisi terhad ni.. mamak ni tak mau plak – Lokasi : Restoran Melauna Maulana”

Zulhatfi

6 Comments

  1. lorr.,
    simpan lu duit tuh,.
    g giant,,gne duit tuh balikk,.

    Reply

    Zul
    Reply:

    hehe.. dengan secara muke selambenye sy hulurkan duit tu untuk bayar parking kat mines semalam.. bangla tu terima dengan hati terbuka.. Sekarang tahniah untuk bangla tuh.. yeehaa!!

    Reply


  2. Ninja assasin memang masyuk abish. Memang cita yang diharapkan dari direktor Matrix. Sian ang tengok sorang -sorang. Cuba lagi!! 🙂

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha..mmg terbaik dari ladang dan laut dalam.. best gak tgk sorang2.. aman damai..

    Reply


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.