Panas badan

Arini badan aku rase macam nak demam.. panas semacam jer.. dengan selsema lagik.. adoii… nih sebab semalam aku bleh plak tido selambe dengan kipas hala satu tempat.. hala kat aku masalahnye.. badan aku nih bukan bleh sejuk sangat.. lain la kalu pakai baju sejuk..  Ujung minggu nih cadang2 nak pi kluar shoot dengan aan kat KLCC agaknye.. dah lame tak kluar shoot.. ujung bulan nih dah nak shoot wedding, so kene asah skit la skill2 yang dah sedia ade.. kilatkan balik skill.. hahaha..

Yup aku memang addict pasal camera.. baru2 nih je aku dah belanje dekat RM300 utk barang2 camera.. memang gile camera… aku gak gile pc…. kalu dikire2kan balik belanje aku untuk barang2 nih sume.. mau dah bleh cecah 20K kot.. ala.. lantak la.. Nih ingat nak beli lens 17-50mm f2.8.. ade gak rase cam nak terkam flash cord.. huish.. macam2 nih.. takpe2…. ade rezeki tak kemane.. nih aku sebenarnye banyak keje nak buat.. tapi idea tuh macam menguncup skit petang nih, sbb tuh ade mase nak update blog.. lagipun member opis aku die pun baru update blog.. rase tercabar la plak.. die lagi la lame tak update.. dari bulan januari.. hahaha.. sape2 yang rase rajin nak berjalan2 tuh bleh la singgah ; http://naqalgiler.sosblog.com/

Huish.. panas badan aku nih, demam ke aku nih.. tapi baru kejap tadi aku sedar.. air-cond rosak blakang aku nih dah takde.. pi antar repair.. patutla panas.. agagaga

Zulhatfi

13 Comments

  1. ha…cam promote jer he2,,leh naik kan traffic blog aku tau..pakat2 lah singgah..

    Reply

    Zul
    Reply:

    eh eh… nanti traffic jem baru tauuu

    Reply


  2. bang jgn lupa lak commnentkan aper yg patut kat c-2

    Reply

    Zul
    Reply:

    baiklah 🙂

    Reply


  3. wassup? saje blog walking. tengok kat status kau macam best je, terus klik. tengok tersangkut pulak blog dba kita kat sini. terus klik jugak. haha..

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha.. abg dba kite arini ade mood update blog.. ape khabar bro?

    Reply


  4. rajen update ye…. hehe… =D

    ingatkan pengaratan ber+ kat cni…

    nad pon jarg update…

    (@_@)

    Reply

    Zul
    Reply:

    hehe… aritu karat tp dah kikis.. kilat dah skarang

    Reply


  5. yuhu broo..
    lama x masuk sini hehe.

    get well soon 😀
    bila nak tembak gambar yonna ni? hhhaha

    Reply

    Zul
    Reply:

    hehe.. tq.. dah sihat dah pun.. nanti bleh la.. bile2.. hehe

    Reply


  6. abe zul.. bila nak shoot gambo aku.. model ang yg setia ni.. rambut aku da panjang kalau shoot mesti boleh wat cover majalah mangga..gaaga

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha.. ok2.. nanti turun pd..

    Reply


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.