Minat aku di re-group.

[audio:http://www.zulhatfiaziz.com/blog/audio/Back_For_Good.mp3]

Hari isnin & selasa minggu neh penuh dengan perkara2 penting.. sebenarnye tak la berapa penting sangat.. tapi  penting la jugak untuk dimasukkan dalam posting blog kali neh.. kang takde criter plak.. bosan plak aku tengok blog aku dengan citer pasal boikot tuh jadi pengkepala segala posting.. dah la posting pasal boikot tuh takde gambar ilang.. pastu datang balik.. ape tuh?? Ok lah.. citernye cam gini.. pada zaman dulu, aku adalah seorang panglima perang terulung.. macam mane bleh jadi panglima perang, haa.. tuh yang kite tak tau tuh.. hahaha.. sorry2.. aku gurau jer.. sebenarnye citernye cam gini.. Dulu mase aku muda2.. aku minat satu group neh.. Take That.. memang giler punye dengar lagu diorang.. sampai diorg berpecah pun, aku still dengar lagu2 penyanyi die si Gary Barlow ngan Robbie Williams.. pastu lame2 dah macam ilang la plak nafsu minat lagu2 mamat dua orang neh.. aku amik keputusan untuk minat group ganahh macam KORN dgn Spice girl.. hahaha.. bodo btull .. Spice girl kalu ganas mmg jadi macam ayam Hot & Spicy la jawabnyer.. hahaha.. Tapi nih citer betul neh.. aku berubah ke group KORN yang lagunye ‘Ntah ape2..’ kata kawan aku.. pastu aku minat dgn group cam Matchbox twenty, coldplay.. erm.. gorillaz pun same gak.. pastu incubus pun.. pastu macam2 la.. pastu Raihan ngan Rabbani pun tak dilupakan.. di samping alunan ayat2 Al-Quran dari Ustaz Badrul Amin.. huih.. betul punye banyak aku minat ek.. So apesal aku perlu criter pasal semua neh??

Erm.. sebenarnye criter aku tertumpu kat group Take That.. kalu korang nak tau, tetibe je group nih digabungkan balik.. membuatkan aku macam minat balik la.. mmg aku neh sebenarnye berjiwa lagu2 ringan camtuh.. tak suke sangat lagu berat2.. ala.. jiwang2 pun ok gak kan.. aku suke group neh sebab ape? sebab suara diorang tuh bile bersatu jadi cam best.. tapi kalu aku join sekali mesti lagi ok.. ape yang penting kerjasama.. apela wonderpets.. Baru2 neh.. Astro ade bg channel Fiesta.. aku pun layan.. tengok citer hindustan tuh.. Bobby.. adus.. mmg terbaik dari ladang la.. pastu layan Sanggam plak.. huh.. kureng skit.. erm.. pastu baru2 neh ade plak concert Take That beautiful world kat UK.. aku pun ape lagi.. melayan la.. aduss.. memang masuk betul la group neh.. concert pun best..aku dengan ini mengumumkan.. aku nak minat balik group neh.. Jom Boikot barangan Israel..

So.. mari kite dengarkan lagu terbaik dari ladang yang dinyanyikan oleh kumpulan Take That nih.. dipersilakan abang Take That membawakan lagu..  ‘Kalau menebang’.. huish.. mengarut.. dah dah.. kalu korang nak dengar.. ape lagi.. mem-play kan la player di atas tersebut.. memang baekk punyerr..

p/s: sorry.. posting kali neh pun takde gambar pengkepala.. sebab aku tengah haus nak pi turun buat air, tak sempat nak buat gambar pengkepala..

Zulhatfi

4 Comments

  1. ei ape da abg take that bawak lagu kalau menebang..
    patutnye abg take that bawak lagu mari menebang..
    hahaha

    Reply

    Zul
    Reply:

    lain ek? ke aku salah letak tajuk lagu?? haha

    Reply


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.