Selamat Tahun Baru 2009 (Edisi Lewat)

Selamat tahun baru 2009 untuk semua.. sorry la kawan2.. internet yang sangat slow la akhir2 nih buat aku tak dapat update blog secara gembira.. asal nak update je mesti patah semangat sebab internet yang slow.. Buat sementara nih aku nak kene carik idea balik ape yang aku nak tulis untuk blog aku nih.. nanti aku update blog aku nih lagi.. lain kali aku update panjang2 bagi korang penat nak baca sampai terpaksa mengeja.. haha

Zulhatfi

13 Comments

  1. smgt btol nk update pjg2 2… heh..

    taip kat word dulu 2..

    hihi… nnt post je..

    ;-p

    Reply

    Zul
    Reply:

    haha.. mane ade la.. slalu spontan jer.. tuh yg jd merapu tuh.. 🙂

    Reply


  2. huhu..tuh business nyer promo ker?naper tak de harge?camner nak wat price comparison..haha

    Reply

    Zul
    Reply:

    oww.. kalu mau bleh request.. nanti zul bagi.. sbb nak kene tau kat mana majlis, nak kene campur dengan duit minyak+tol skali..

    Reply

    glitterssara
    Reply:

    haha…ok ok beklah..patot lah tak de letak harge..hehe

    Reply

    Zul
    Reply:

    haa.. kalu sara nak kawen nanti mintak je kat zul.. nanti zul bg la harga




  3. weh,abg..ko amik brp hrga utk super wow pakej? tp akak xnk sticky album.. akak nk gmbr kalis air bntk album.. kema tau, ko ty die.. so brp Rm ko amik utk pakej nie..

    Reply

    Zul
    Reply:

    sudah dihantar ke email akak..

    Reply


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.