Betul punye secure..

Tak best la mcm ni.. Ape la diorg pikir sebenarnye? Tak pikirkan aku langsung, die tak tau ke aku follow diorg dari dulu lagi.. lame dah.. dari duluuuuuu lagi… Makin teruk la kalau macam ni..  tapi aku masih berharap, confirm  ade harapan..

Diorang ketengahkan sesuatu yang dikatakan security, much more secure. Ape yang sibuk sangat dengan security? Sepanjang hidup aku, memang tak pernah ade masalah dengan pakcik security, ooh ade sekali.. pakcik guard yang sangat kasihan, nama pun kasihan.. kasihan dia.. tapi dia tak berapa kasihan dengan aku. Nah amik kau..nama ko termasuk dalam posting pasal security aku nihh..  Ape la ko, pasal seluar tak berapa nak pendek pun ko nak bising2, aku plak sempat bermuhasabah diri plak kejap time tu “Seluar ni nak buat pi sembahyang pun boleh laa..” . Boleh lagi menjawab “Ooo.. ko menjawab yer.. dah, ko balik tukar seluar dulu baru aku bagi masuk”.. Pomtet soko kola mala poyo.. aiijiitt.. haaa.. amik ko.. aku sembur skit.. Minah Nepal tu pakai baju tido ko bagi plak masuk.. Memang henjit2 semut la ko..

Weih.. meh aku sambung citer pasal security ni.. citer aku memang takde kene mengena pasal pakcik security.. Ni pasal teknologi baru untuk game2 fasa PC-DVD.. Ape la.. test teknologi ni dkat game aku.. aku plak tu yg jadi hero.. Wahai abang Splinter Cell yang bertajuk “Splinter Cell Conviction”.. ko memang tampak menarik.. tapi apakan daya.. ko jadi mangsa pertama proses mengurangkan kerugian akibat cetak rompak.. Semua bende pun akan dilakukan secara online.. Aku dapat tau, setiap kali nak main pun kene check online, save game pun simpan online.. Kalau berjaya la rancangan diorang, maka lepas2 ni semua game pun akan ikut cara sama.. Memang kerugian la bagi aku.. Mari aku nak ajak korang bayangkan sesuatu; Bayangkan, kita asyik bermain game tak kira waktu , bermain habis-habisan.. menembak penuh rakus, tanpa disedari kita terlupa save game. Dan internet tiba2 menjadi sungguh mahu ditendang2. dan tiba2 terputus talian.. dan kali ni terasa mau menembak internet provider pulak.. Arghhh.. Bodo punye atas talian.. lepas ni aku nak duduk bawah talian.. Aku benci talii.. benci tali plastik, tali rapia.. tali kapal.. semuaaaa!!!

Zulhatfi

2 Comments

  1. eyh!

    pakcik guard tu seperti ku kenal namenyerrr… =p

    cemerlang gemilang terbilang~

    internet security sux~ huuuu

    Reply

    Zulhatfi
    Reply:

    mmg kamu kenal.. kompom kenal.. haha.. poyoo

    Reply


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.