Amoi yang risau

Biasalah hidup ni kadang2 ada rasa risau, dulu masa abang budak2 seriau bulu tengkuk bila tengok cerita Sundelbolong, risau abang nanti macam mana la nak makan bihun sup takut terbayang muka si Suzanna dalam sup. Sekarang abang mulai faham, yang abang tak faham kenapa amoi depan abang ni dia dari tadi pandang abang muka risau. Abang rasa mungkin sebab tadi dia terlanggar badan abang, yang sado ni, lepas dia langgar abang terus dia tarik muka lepas tu peluk beg dia sambil buat muka risau. Mungkin dia ingat abang nak curi barang dari beg dia. Dia pandang abang atas bawah atas bawah, abang tenung mata dia, abang buat muka Jong Kook, abang tanya jati diri abang “Woi.. ko yang langgar aku, patutnya aku yang pergi report kat pejabat security cakap ko buat sexual harassment”.

‪#‎ceritaabang‬man-with-a-gun-1172389_1280

Zulhatfi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *