LOS DAN FAUN BESSTTT!!!

Penat aku belum hilang, baru lepas balik dari KL.. tapi penat yang betul2 buat aku rasa puas hati..Puas hati sebab ape?.. Adoyyyaii.. buat pengetahuan korang, aku baru balik dari KL.. tengok wayang.. hahaha.. tengok wayang sampai ke KL.. zulhatfi bukan ke orang PD..PD memang takde wayang, abis2 pun aku bleh tengok kat Seremban, kenapa nak pegi sampai KL semata2 nak tengok wayang.. hahaha.. Sape gelakkan aku die kalah.. kalah ape? ahaa.. kalah la.. aku baru nak bagi patung mak ultraman..tapi sebab ko gelak aku tak dapat la nak bagi.. len kali jangan gelakkan aku sesuka hati..Kalu aku suruh gelak baru korang gelak.. Kalu aku suruh guling baru korang guling..

Baca lagi

Empat segi dan berkarat

Gambar nih memang jelas bukan aku yg shoot.. hampeh loo kamu

Perkembangan terkini menunjukkan peningkatan aku untuk menonton movie akhir2 nih agak meningkat. Peningkatan ini disebabkan aku telah download movie2 best pastu dicampur pulak dengan movie2 yang aku download dulu2 yang blum aku tengok lg.. Ala.. peningkatan menonton movie nih sebenarnye bukanlah peningkatan ketara sangat.. kalau dulu aku tengok movie sekali seminggu, tapi akhir2 nih meningkat jadi 2 movie seminggu.. memberangsangkan tak?? Ke ko yang terangsang sebab aku??  hahaha… Sungguh menjengkelkan.. Sebagai memperingati hari peningkatan menonton movie yang aku telah lakukan, aku nak kongsi satu dari movie yang aku tengok baru2 nih.. Posting ini akan jadi sedikit panjang sebab akan adanya dua tag yang datang sekaligus.. maaf kepada penghantar tag sebab aku takkan senaraikan mangsa2 tag seterusnya sebab aku tak tau nak tag sape (Thanks to nad and Aiman)..

Baca lagi

Aku bukan director A.N..

Gambar nih bukan aku yang shoot.. harap maklum.

Petang tadi aku cabut2 kepala rumput kat luar rumah. Ade anak2 rumput liar tumbuh kat celah2 rumput kat laman rumah.. Rumput2 liar tuh senang nak cabut, so takde masalah la nak buat keje tuh, cuma die tumbuh merata-rata.. so kene banyak bergerak la.. Lepas aktiviti mencabut rumput selesai, aku masuk rumah. tengok tv..huh.. mane satu betul? tengok tv atau tengok siaran tv?.. gile.. mestilah tengok tv.. pendek skit.. buat pe nak sebut panjang2, korang mesti faham punye kalau aku cakap tengok tv.. kan kan?  Ok2, berbalik pada cerita aku.. aku tengok tv, cerita ‘The Illusionist’ (gambar diatas) .. Korang pernah tengok tak cerita bertajuk macam nih? Aku pun tak sure korang penah tengok cerita nih atau tak tapi cerita nih memang aku suke.. jalan ceritanya superb la.. bak kata pepatah ‘mana tidak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasik’. Memang korang kene tengok la.. cerita yang berjalan cerita macam nih memang unik (pendapat aku). Maybe ade antara korang yang berpendapat, cerita unik adalah cerita dimana pelakon utamanya adalah seorang alien berkepala bujur panjang dan bermata besar dan orang slalu panggil die alien.. Tuh pun unik gak, tapi yang tuh watak die yang unik, jalan ceritanye belum tentu unik lagi.. ntah2 ending die alien tuh kawin ngan manusia. Tuh bukan jalan cerita unik, tuh jalan cerita gila punya..

Baca lagi