LOS DAN FAUN BESSTTT!!!

Penat aku belum hilang, baru lepas balik dari KL.. tapi penat yang betul2 buat aku rasa puas hati..Puas hati sebab ape?.. Adoyyyaii.. buat pengetahuan korang, aku baru balik dari KL.. tengok wayang.. hahaha.. tengok wayang sampai ke KL.. zulhatfi bukan ke orang PD..PD memang takde wayang, abis2 pun aku bleh tengok kat Seremban, kenapa nak pegi sampai KL semata2 nak tengok wayang.. hahaha.. Sape gelakkan aku die kalah.. kalah ape? ahaa.. kalah la.. aku baru nak bagi patung mak ultraman..tapi sebab ko gelak aku tak dapat la nak bagi.. len kali jangan gelakkan aku sesuka hati..Kalu aku suruh gelak baru korang gelak.. Kalu aku suruh guling baru korang guling..

Baca lagi

Aku menang LOS DAN FAUN..

Berpandukan kepada pasukan pandu puteri sekali lagi.. dengan ini saya umumkan pasukan pandu puteri telah memenangi permainan angkat berat untuk kali ini.. hahaha.. yup, yg tuh memang statement merapu.. Statement tuh membayangkan bahawa aku seorang yang happyy untuk hari ni.. happy ialahh yahooooo..  yahoo tuh pulak merujuk pada ‘yahooo aku menang motoo tiket gala premier untuk citer LOS DAN FAUN’.. sebenarnye berita gembira nih aku dapat tau lebih kurang 2-3 hari lepas, email misteri dari seorang wanita yang bernama christina telah menghantar email dan bagitau aku telah menang tiket gala premier untuk citer LOS DAN FAUN. Aku sendiri tak sure christina yang antar email kat aku nih christina maria orow (penerbit eksekutif LOS DAN FAUN) atau ade christina lain.. Secara jujurnya aku nak ucapkan terima kasih kepada list2 nama di bawah.

Baca lagi

Fantasi berterbangan di langit..

Hari ni hari jumaat, hari untuk pergi solat jumaat. Semalam aku layan cerite Wanted sampai mabuk aku dibuatnye.. kereta berterbangan di udara bak layang2.. tayar kereta mencecah cermin tingkap bas, kereta mencucuk badan keretapi sehingga merobohkan keretapi, dan juga keretapi menjurai-jurai jatuh ke dalam gaung. Memang mabuk punye cerita, aku pun hampir2 melambung ke udara menengok cerita tersebut. Nanti aku nak jumpe director cerita tuh, nak suruh die buat cerita kapal terbang boeing 747 terbang secara terbalik dan tayar kapal terbang mencecah cermin tingkap bas jugak. Barulah betul2 punye action. Tajuknye ‘Hikayat tayar boeing 747’.. Steven Spielberg punye mesti terkesima bile tengok cerita tuh.. Mau taknye, kalau dah hero-nye si zaibo, heroin-nye pulak si rosnah mat aris.. maunye tak terkesima.. yang jadi body kapal terbang pulak si malek noor..adus.. betul2 punye hot lah cerite nih.. nanti2.. aku usulkan jalan cerita nih kat director cerita wanted.

Baca lagi