Berborak merata-rata

Lembu2 ini disumpah menjadi batu kerana berborak2 semasa menjalankan tugas..lembu2 itu
kemudiannya bertindak mogok tanpa gerakan sebagai tanda bantahan.

Berborak memang seronok.. berbual pun seronok.. bercakap dengan rakan2 secara berkumpulan pun seronok.. Same je semua tuh, aku saje je memutar belit ayat supaya dapat memutar belitkan isi kandungan otak korang. Haha.. Chatting seronok tak? maksud aku.. chatting di YM.. aha.. sudah tentulah seronok.. sebab chatting pun bleh menghilangkan bosan2 di hati.. dan juga, chatting2 memang trend dari aku darjah enam lagi.. darjah enam dulu aku sudah mula memandai2 masuk chat room.. Huishh.. chat room yang aku join dulu bukan main meletopp lagi.. channel ‘Dating and relating’.. haha.. memang gile punye room.. berchatting dengan omputih merata, masa tuh ramai kanak2 dari US.. Perkenalan yang paling aku ingat ialah dengan gadis bernama ‘Paula Orta’.. dari Texas.. Woii, hebat betul daya ingatan ko yer zul.. sampai sekarang pun bleh ingat.. Hehe, sudah tentulah.. aku kan si manja Dumex.. korang mesti si manja F&N…Kalau goncang kepala ko mesti berbuih2 air gas keluar dari telinga.. gelikk aku..

Baca lagi