Selamat menyambut ramadhan kepada semua

Woooo.. Macam2 hal la plak yang menjadi kat umah nih.. line internet problem.. astro takyah cakap la.. memang problemo je tiap2 hari.. sampai nak report pun dah tak larat.. tak abis2 mintak RM50 upah antar technician check. amende punye servis la astro nih.. Ape2 pun sekarang nih line internet dah kembali ok.. Maybe ujian Allah S.W.T, yerla.. skarang kan dah bulan Ramadhan.. .. oohh lupe lak nak wish kat korang semua… yaa..

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN, SEMOGA MEMBAWA SERIBU KEBERKATAN

Harap maaf yer sebab aku rasa macam lama plak aku tak update blog nih.. tiap2 kali entry pun aku asik mintak maaf sebab dah lama tak update entry.. sebenarnye kekadang aku cam malas nak update entry blog nih so jawabnye.. blog tidak berupdate… erm aritu ade sekali aku nak update blog, nak kutuk2 ASTRO ngan TM nih la.. tetibe pc aku macam tersangkut.. tak penah plak jadi camtuh, ntah aritu giler aper tetibe nak sangkut plak die.. so ape yang aku tulis tak dapat diselamatkan dan membuatkan aku malas untuk re-type balik ape yang sudah ditaip sebelum tuh.. Ohh.. aku dah lama tak kluar shoot2 gambar.. so entry kali nih takde gambar.. macam entry sebelum nih gak.. tapi takpe.. insyallah kalau ade shoot2 gambar walaupun gambar bodo2 pun aku tetap akan bagi korang tengok.. Ok.. ini aje content untuk entry kali nih.. pergi menyambung kerja2 anda kembali.. malam nih jgn lupe tarawikh..

Zulhatfi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.