Musim open house sudah bermula..!!

Melihat kepada perkembangan semasa blog aku nih, didapati ramai yang tak suke sangat tentang sukan.. so entry tentang sukan pastinya akan dipendekkan untuk memberi ruang kepada entry2 berunsur perkauman umum. Bercakap tentang umum, aku teringat pulak, dulu sebelum tengok ape2 cerita kat tv mesti ade terkeluar huruf U dalam segitiga pastu ade tulis something yang agak kecil dibawahnye.. erm.. sekarang sudah takde pulak aku tengok.. abis kuat pun huruf U dalam segitiga tuh diletak secara mengecil di sudut tv.. Kenapa perlu aku bercerita tentang huruf U di dalam segitiga pulak sekarang nih? Aku sendiri pun tak tau la.. mari kite berganjak ke belakang kembali.. bercerita tentang entry sukan yang aku akan pendekkan.. haha.. korang bosan kan dengan sukan? korang tak pernah bersukan? patutlahh.. haha.. ok ok.. cerita tentang sukan hari nih memang sangat pendek.. aku janji.. ok ok.. entry tentang sukan hari ini ialah.. Liverpool menang 3-2 mase lawan wigan semalam dan aku still merasa lega sebab liverpool still follow chelsea.. Ok.. tuh aje.. aku tak mungkir janji kan? haha.. jom bercerita pasal open house pulak.

Baca lagi