Happy Birthday Abah

Malam semalam kitorang sempat balik pd, buat surprise untuk birthday ayahanda tersayang. Sampai pd kitorang singgah kat secret recipe, beli kek hazelnut.. adik2 sibuk suruh beli makanan lain, chitt.. padahal diorang dah makan petang tuh, still sibuk nak makan lagi.. Badan aku betul2 penat, sepanjang perjalanan aku tido je.. Maybe sebab aku ade minum air sejuk malam sebelum tuh, memang slalunye kalau aku minum air sejuk badan aku memang letih je.. sebab tuh tiap2 kali minum /makan, aku order air berunsur suam je..

Baca lagi

Selamat hari lahir

Pembeli rumah teraniaya bila dapat tau diorg beli rumah tak dapat dapur dan tak dapat hadiah rumah mini..walaupun teraniaya namun diorg tetap berebut2 bile mau ambil gambar. Nih gambar family dan sedara2 aku secara berkumpulan

Kisah makcik sanggul indon semalam bersambung hari ni, aku terlupe menyebut tentang break secara total.. haha.. itu yang makcik tuh sebut bile die mengatakan yang pemandu bas tuh break secara total.. haha.. aku sudah gelak secara ‘haha’ sebanyak dua kali.. itu bermaksud.. aku sangat suka ayat yang makcik tuh guna.. aku suka perkataan ‘total’ yang digunakan.. aku suka semua ayat yang menggunakan perkataan ‘total’ secara automatik.. termasuk juga FAB Total… erm, ok.. sekian saja cerita tentang makcik total tuh.. nanti kalau entry nih dibaca pulak oleh makcik total tuh.. sudah lah die akan menjadi berlagak pulak dengan perkataan total tuh.. sudah2..

Baca lagi