Selamat pagi manusia sejagat!!

Ape punye tajuk, macam majlis raja2 la pulak.. Disitu.. disini.. semuanya betul2 buat kepala aku makin pusing.. kat sane kerja.. kat sini pun kerja.. cuma kat sana kerjanya perlukan effort untuk ke tempat kerja dan di sini tak perlukan effort sebegitu.. just effort untuk bangun tido dan mengadap pc.. tapi sebelum tuh kene mandi dulu lar.. giler ko. Walaupun still wangi macam bau pewangi glade berpenutup biru, tapi still tak selesa kalau tak mandi.. buat kerja pun macam tak menjadi je.. Walaupun kerja di sini hanya perlukan bukaan mata, gerakan tangan dan pemprosesan minda namun seronoknye melampau… sebab semuanya aku boleh lakukan kat sini. Tau tak, kenapa aku bercerita tentang kerja hari ni? Sebabnya, aku takde kerja.. sebenarnya ade kerja yang banyak, tapi belum mulakan.. aku baru bangun tido dan masih slow.. Kene membuat senaman ringan skit, pastu mandi.. then semuanya akan menjadi ok macam sebelum2 nih. 5 perkara yang aku akan buat sejurus bukak mata dari tido..

Baca lagi