Aku retro yang suka2..

Semalam aku tido lewat.. tido lewat sebab melayan mende ntah ape2 kat internet nih… mende yang bleh buat aku happy.. dan memang mende tuh berjaya buat aku happy.. yey.. terima kasih mende yang happy…Ok ok.. sebenarnye arini dan kali nih bukan entry untuk panas2 ati.. juga bukan entry bantahan terhadap tahanan ISA.. juga bukan mau fitnah2 manusia sekeliling.. Ini memang entry suka2 oleh aku… ya ya.. Entry suka2 ini takde kene mengena dengan syawal yang bakal tiba.. Entry suka2 nih datang secara tiba2 setelah aku bersuka2 semalam.. Sebuah laman web membuatkan aku suka2 semalam… Suka2 bukannya satu nama company seperti pasaraya hari2.. Nama pasaraya hari2 pun mampu membuat aku suka2 arini.. haha.. ko faham tak? haha.. lantak ko la.. suka2 pun tak faham.. suka2 tuh maksudnye gembira2 la.. happy2..

Aku memang slalu tengok citer p.ramlee.. pastu citer2 cam retro2.. Memang happening.. 2 minggu lepas aku perasan member2 kat facebook letak gambar itam putih kat profile diorg.. aku semacam ingat yang tuh gambar makcik/pakcik diorg so aku ignore je la.. tapi bile byk kali asyik ternampak je.. aku belek2.. eh.. rupe makcik member aku nih sebijik macam muke die la.. Aku sangat rasa nak tergelak.. Apakah makcik dia anak kepada mak dia juga? aishh.. ape mende yg aku fikir nih.. macam buat serabut kepala otak.. So satu arituh aku bertanya dengan sopan santun kat member aku.. Die pun semacam melayan aku dengan happy dan bg url utk wat gambar2 kite jadi cam gambar orang2 lama.. haha.. tuh sebab sekarang aku pun semacam happy.. aku rasa sebab gambar aku cam kelakar.. memang tak ingat gelak malam tadi.. Yerrrlaa.. aku gelak secara solo la semalam.. Giler nak gelak ramai2 pukul 2 pagi.. mau kene jerit ngan mak aku.. mak aku garangg woooo.. Ok2.. aku pun macam tak mau la citer2 banyak nih.. sebab nanti energy suka2 aku menurun pulak..Aku tak tau korang nampak ke tak ape yg aku tulis kat bawah setiap gambar tuh.. kalu tak nampak.. ko klik je gambar tuh.. so nanti dapat tengok saiz besar.. happy2 selalu..

Baca lagi