Minat aku di re-group.

[audio:http://www.zulhatfiaziz.com/blog/audio/Back_For_Good.mp3]

Hari isnin & selasa minggu neh penuh dengan perkara2 penting.. sebenarnye tak la berapa penting sangat.. tapiĀ  penting la jugak untuk dimasukkan dalam posting blog kali neh.. kang takde criter plak.. bosan plak aku tengok blog aku dengan citer pasal boikot tuh jadi pengkepala segala posting.. dah la posting pasal boikot tuh takde gambar ilang.. pastu datang balik.. ape tuh?? Ok lah.. citernye cam gini.. pada zaman dulu Baca lagi

Zaman kanak-kanak yang mengiurkan..

*Amaran keras: Sila mainkan player dibawah semasa membaca entry nih untuk mendatangkan mood 100%*

[audio:http://www.zulhatfiaziz.com/blog/audio/Doraemon.mp3]

Haha.. baru aku perasan.. gambar lembu mogok kat entry aku sebelum nih memang serupa macam ayam tandoori la pulak warnanya.. bleh tak kalau aku panggil lembu tandoori?? sape suke angkat tangan.. Memang sengal punye lembu tandoori, bleh plak tak perasan warna lembu tuh sungguh tandoori.. Ok cukup!!.. Tiada lagi kisah lembu tandoori.. Entry nih sudah ade episod baru.. Episodnya berbunyiii..Zaman kanak-kanak yang mengiurkan (tajuk ini didatangkan sekali dengan lagu doraemon).. sila mainkan player di atas jika anda masih lagi belum berbuat demikian. Yup, doraemon sangat bulat dan tidak senonoh.. aku setuju.. tapi aku cuma sertakan lagu doraemon sahaja, gambar doraemon tidak dibenarkan di sini.. Kerana terdapat unsur2 tidak senonoh seperti :

Baca lagi