Showing 6 Result(s)

Mahal na mahal kita

Pengalaman kali pertama ke Sabah memang bersinar2 manisnyee.. insyallah aku akan ke Sabah lg.. Perjalanan ke Sabah aritu memang best, tambah2 sebab pakai mask.. dah macam team ninja berhijrah ke K.Kinabalu secara berkumpulan la pulak..

Jun yang sangat sibuk..

Bukan taknak update blog tapi sangat2 bz dengan kerja.. boleh dikatakan bulan jun adalah bulan paling bz untuk tahun 2009.. yup, bulan yang paling bz utk aku.. aku taktau bulan paling bz untuk korang bile dan aku tak mau amik tau pun.. haha..¬† Aku kene siapkan macam2 keje bulan nih…

Minat aku di re-group.

[audio:http://www.zulhatfiaziz.com/blog/audio/Back_For_Good.mp3] Hari isnin & selasa minggu neh penuh dengan perkara2 penting.. sebenarnye tak la berapa penting sangat.. tapi¬† penting la jugak untuk dimasukkan dalam posting blog kali neh.. kang takde criter plak.. bosan plak aku tengok blog aku dengan citer pasal boikot tuh jadi pengkepala segala posting.. dah la posting pasal boikot tuh takde gambar …

Berpandu kepada paksi..

‘Berpandu kepada paksi yang nyata’, pemula ayat yang macam best je bunyinye.. tapi ayat tuh takde kene mengena dengan entry nih pun rasanye. Tetibe je ayat tuh keluar dalam kepala nih. Dahla gune perkataan pandu, dah macam pandu puteri pulak bunyinye.. takpun pandu cermat jiwa selamat.. pastu di gabungkan pulak dengan perkataan paksi, memang marvellous …

Zaman kanak-kanak yang mengiurkan..

*Amaran keras: Sila mainkan player dibawah semasa membaca entry nih untuk mendatangkan mood 100%* [audio:http://www.zulhatfiaziz.com/blog/audio/Doraemon.mp3] Haha.. baru aku perasan.. gambar lembu mogok kat entry aku sebelum nih memang serupa macam ayam tandoori la pulak warnanya.. bleh tak kalau aku panggil lembu tandoori?? sape suke angkat tangan.. Memang sengal punye lembu tandoori, bleh plak tak perasan …

Selamat pagi manusia sejagat!!

Ape punye tajuk, macam majlis raja2 la pulak.. Disitu.. disini.. semuanya betul2 buat kepala aku makin pusing.. kat sane kerja.. kat sini pun kerja.. cuma kat sana kerjanya perlukan effort untuk ke tempat kerja dan di sini tak perlukan effort sebegitu.. just effort untuk bangun tido dan mengadap pc.. tapi sebelum tuh kene mandi dulu …