Showing 7 Result(s)

Port Dickson

Minggu lepas bukan minggu yang menarik bagi aku, yup, bila aku ade masalah, aku lagi suka duduk tepi pantai dari duduk tepi bangunan2 menjulang ke langit. Tenang kepala aku bile tengok matahari mula sorokkan diri

Betul punye secure..

Tak best la mcm ni.. Ape la diorg pikir sebenarnye? Tak pikirkan aku langsung, die tak tau ke aku follow diorg dari dulu lagi.. lame dah.. dari duluuuuuu lagi… Makin teruk la kalau macam ni..¬† tapi aku masih berharap, confirm¬† ade harapan..

Outdoor Shoot

Nama aku Zulhatfi Aziz, atas ni gambar aku shoot dengan aan ari ahad lepas. Berpusat di Putrajaya, mengharapkan awal kepul2 ibarat gula2 kapas, namun yang ada cuma lumpur2 jalan yang merayap2 diatas jalan lantas terpelanting ke kereta pakcik belakang. Hahaha.. tu gelakkan aku..

Internetku sayang

Internet sangat slow akhir2 nih.. sangat slow sampaikan torrent aku nih dah macam lumpuh tak bergerak langsung.. ketagih nak tengok movie baru.. ketagih nak main game baru.. tapi apakan daya, tuh la sape suruh download movie ngan game cetak rompak.. kan dah dapat balasan.. haha.. Kemerosotan kelajuan internet nih aku taknak la salahkan TM lagik.. …

Salah faham (Kisah Benar)

Ini adalah sebuah posting mengenai salah faham.. macam mana ko boleh salah faham? ke ko memang tak faham tapi buat2 faham.. aku ade sorang kawan nama fahmi, tapi aku tengok die faham je.. takde pun salah faham..faham dengan fahmi lain bunyinye, maksud pun lain.. aku selalu dengar nama orang mohd fahmi tapi tak pernah pulak …