Showing 13 Result(s)

Redang yang indah. Part 2

Percutian menarik tak mungkin dihayati cuma sehari. Penat lelah bermain bola lobang dan bermain lampu dikala malam tak langsung menghalang diri untuk terus ke kantin keesokan harinya. Breakfast memang wajib. Aku tak tido lepas solat subuh, terus

Redang yang indah. Part 1

Percutian bagi aku memang perlu, aku suke jalan2… kadang2 orang minat¬† sesuatu perkara yang jarang disebut.. yup, aku memang suke berjalan-jalan. Percutian yang best akan jadi lagi menarik bile pergi dengan family, percayalah cakap aku.. even percutian

Happy Birthday Abah

Malam semalam kitorang sempat balik pd, buat surprise untuk birthday ayahanda tersayang. Sampai pd kitorang singgah kat secret recipe, beli kek hazelnut.. adik2 sibuk suruh beli makanan lain, chitt.. padahal diorang dah makan petang tuh, still sibuk nak makan lagi.. Badan aku betul2 penat, sepanjang perjalanan aku tido je.. Maybe sebab aku ade minum air …

Kisah si inul gelek

Minggu lepas.. kenduri kawin sedara aku.. tapi cerita posting neh bukan pasal kenduri kawin.. ianya tentang “bersyukur-lah Z-Ru sebab ada kenduri kawen yang indah lagi mengasyikkan”. Kisah nih separa benar.. ada yang benar dan ade yang tak pasti kebenarannye.. maybe sebab aku dah putar cerita supaya ianya jadi benar padahal cerita bohong.. Ok2.. sudah2.. usah …

Seronoknyee bercuti

Yeyy.. aku baru balik dari langkawi… alhamdulillah.. selamat pergi dan balik.. memang best.. dapat jalan2.. dapat shoot gambar.. dapat shopping2.. dapat beli baju.. dapat tengok pemandangan.. dapat tengok omputih seksi.. opsss.. sorry.. terlepas.. haha.. tapi kan.. aku tak tengok sangat pun omputih2 seksi tuh.. omputih2 seksi tuh yg asik tengok aku.. aishh.. segan la aku …