Jangan sakit hati..

Kebabooom.. damm.. dumm.. adus.. betul-betul punye bising la malam nih.. Nak aje aku balas dengan meriam buluh satu dass.. mesti terus senyap semua bunyi-bunyi mercun lain.. haha.. tapi apekan daya, aku pun tak reti camana nak buat meriam buluh.. takpe-takpe.. nanti aku beli bazooka sekali.. senang, bleh gune banyak kali, tiap-tiap tahun aku tembak satu dass.. jangan kata raya.. silap-silap orang kawin pun aku guna jugak… haha.. Korang perasan tak? penulisan aku kali nih jenis sangat tidak menggunakan nombor dua.. selalunye aku gunakan nombor tersebut untuk membuat penegasan bahawa perkataan sesuatu perkataan tu perlu disebut secara berulang sebanyak dua kali.. Pernah jugak sorang member aku gunakan nombor tiga sebagai pengganti kepada nombor dua tersebut.. jadinya kalau ‘bunyi-bunyi’ akan menjadi ‘bunyi-bunyi-bunyi’.. memang nampak seakan2 tamak.. tapi mampu beri impak yang sungguh bagus.. Aku tak sure la betul ke tak, korang try sendiri lah kalau nak tau impak die bagus ke tak..

Baca lagi