Blog berkarat

Waa.. dah sbulan lebey tak update blog neh, dah berkarat dah blog aku nih.. hebat btull.. nih tergerak nak update pun sbb ter-rajin skit arini.. sbenarnye mmg dah rajin pun tiap2 ari.. tapi arini terasa rajin plak nak update blog.. Macam biasa.. website curseshadow dah berubah design.. Baca lagi

Coming Soon : Pengubahsuaian

Sekali lagi yer.. sekali lagi yer.. aku akan redesign balik website curseshadow.. dan maybe ade skit ubahsuai kat blog zulhatfi.com nih jugak.. perkara utama untuk design curseshadow ialah simple & aku tak mau ade dua part dalam curseshadow.com.. aku nak campurkan photography & web design menjadi satu.. adus.. macam lagu2 jiwang plak.. ha.. zulhatfi.com nih plak.. ade something yang aku nak adjust jugak.. minor adjustment jer.. aku nak remove mana2 plugin yang tak berkenaan ngan sikit pengubahsuaian graphic content..

Microsoft Project punca segala2nya..


Gambar diatas menunjukkan bagaimana sengetnye Microsoft Office Visio yang aku install,edisi geram ini ditujukan kepada bill gates dan rakan2.. untuk mengikuti apa yang berlaku, sila mengensot menurun ke bawah.

“Usah berselindung lagiii..” kata aku kepada Microsoft Office yang sedang duduk di dalam hard disk komputer nih.. ntah kenapa la agaknye Microsoft Office Project telah menyusahkan idup aku.. nak aje aku saman bill gates sebab menyusahkan aku (kalau ikutkan boleh je). Tapi beringat-lah sikit.. kan ko sedang gunakan microsoft office versi pencuri.. paham2 je la.. haha.. disebabkan aku menyarung memakai microsoft office versi pencuri, nampaknya tidak dapatlah aku nak berpoyo2 untuk menyaman bill gates yang mungkin sedang bermain mercun solitaire sekarang nih. Memang aku sedang mengalami penyusahan-lah sekarang nih, disebabkan perlu menggunakan microsoft office project secara tiba-tiba telah menyebabkan aku amik keputusan untuk install microsoft office project tersebut ke dalam pc aku yang sekarang nih sedang berpentaskan windows vista.. Memang dari segi networking, windows vista jauh lagi bagus dan cepat dari windows xp.. namun ade keburukan yang perlu korang tau tentang windows vista nih iaitu, dia tidak secocok untuk bersama2 dengan microsoft office project..

Baca lagi