Outdoor Shoot

Nama aku Zulhatfi Aziz, atas ni gambar aku shoot dengan aan ari ahad lepas. Berpusat di Putrajaya, mengharapkan awal kepul2 ibarat gula2 kapas, namun yang ada cuma lumpur2 jalan yang merayap2 diatas jalan lantas terpelanting ke kereta pakcik belakang. Hahaha.. tu gelakkan aku.. Baca lagi

Selamat Tahun Baru 2009 (Edisi Lewat)

Selamat tahun baru 2009 untuk semua.. sorry la kawan2.. internet yang sangat slow la akhir2 nih buat aku tak dapat update blog secara gembira.. asal nak update je mesti patah semangat sebab internet yang slow.. Buat sementara nih aku nak kene carik idea balik ape yang aku nak tulis untuk blog aku nih.. nanti aku update blog aku nih lagi.. lain kali aku update panjang2 bagi korang penat nak baca sampai terpaksa mengeja.. haha