Betul punye secure..

Tak best la mcm ni.. Ape la diorg pikir sebenarnye? Tak pikirkan aku langsung, die tak tau ke aku follow diorg dari dulu lagi.. lame dah.. dari duluuuuuu lagi… Makin teruk la kalau macam ni..  tapi aku masih berharap, confirm  ade harapan.. Baca lagi

Belon tinggi diudara

Hujung minggu hari tu sempat aku habiskan masa tengok belon2 udara panas. Ramai orang berkerumun datang, majoriti semua nak tengok belon panas yang sememangnye panas  kat Putrajaya. Not bad sebenarnye bile berada dalam kalangan orang yang berkerumun ramai Baca lagi

Outdoor Shoot

Nama aku Zulhatfi Aziz, atas ni gambar aku shoot dengan aan ari ahad lepas. Berpusat di Putrajaya, mengharapkan awal kepul2 ibarat gula2 kapas, namun yang ada cuma lumpur2 jalan yang merayap2 diatas jalan lantas terpelanting ke kereta pakcik belakang. Hahaha.. tu gelakkan aku.. Baca lagi