Happy Birthday Abah

Malam semalam kitorang sempat balik pd, buat surprise untuk birthday ayahanda tersayang. Sampai pd kitorang singgah kat secret recipe, beli kek hazelnut.. adik2 sibuk suruh beli makanan lain, chitt.. padahal diorang dah makan petang tuh, still sibuk nak makan lagi.. Badan aku betul2 penat, sepanjang perjalanan aku tido je.. Maybe sebab aku ade minum air sejuk malam sebelum tuh, memang slalunye kalau aku minum air sejuk badan aku memang letih je.. sebab tuh tiap2 kali minum /makan, aku order air berunsur suam je..

Baca lagi