Rasa dihargai..huahhh

Sepanjang minggu bz.. mane nak siapkan website client, nak settlekan album kawin client.. tapi ape2pun aku bersyukur la sebab ade rezeki masuk.. Thanks kat semua yang menyokong..  Isnin nih aku start keje dengan satu company.. rasa bersyukur sebab dapat kerja.. lepas nih kerja2 design & develop website aku buat part time jer la.. ade masa terluang tuh boleh la.. shoot orang kawen pun camtuh gak.. ade free time boleh la shoot… Aku hargai semua kawan-kawan yang hargai kerja-kerja aku selama nih.. disebabkan terasa sangat dihargai aku pun menghargai diri aku dengan redesign website www.curseshadow.com dengan design yang simple. Korang bleh la jenguk2 kalau rasa menghargai hasil2 kerja aku selama neh.. chehh.. macam la aku popular sangat… kah kah..

Baca lagi

Coming Soon : Pengubahsuaian

Sekali lagi yer.. sekali lagi yer.. aku akan redesign balik website curseshadow.. dan maybe ade skit ubahsuai kat blog zulhatfi.com nih jugak.. perkara utama untuk design curseshadow ialah simple & aku tak mau ade dua part dalam curseshadow.com.. aku nak campurkan photography & web design menjadi satu.. adus.. macam lagu2 jiwang plak.. ha.. zulhatfi.com nih plak.. ade something yang aku nak adjust jugak.. minor adjustment jer.. aku nak remove mana2 plugin yang tak berkenaan ngan sikit pengubahsuaian graphic content..

Kisah si inul gelek

Minggu lepas.. kenduri kawin sedara aku.. tapi cerita posting neh bukan pasal kenduri kawin.. ianya tentang “bersyukur-lah Z-Ru sebab ada kenduri kawen yang indah lagi mengasyikkan”. Kisah nih separa benar.. ada yang benar dan ade yang tak pasti kebenarannye.. maybe sebab aku dah putar cerita supaya ianya jadi benar padahal cerita bohong.. Ok2.. sudah2.. usah buang masa.. mau tau tak cerita tentang kenduri kawen yang indah yang paling indah dan hangat yang pernah dialami Z-Ru?? Siapakah Z-Ru??  Aku sebenarnya kurang pasti siapa Z-Ru pada awalnya.. pembabitan beliau di dalam YM aku aritu sedikit buat aku musykil.. siapakah dia?? tak penah pulak aku ade kawan sebegini pening  namanya… namun hasil dari ilmu yang diturunkan oleh abang Sherlock Holmes semasa aku sekelas dengan beliau dulu.. baru aku tau sape sebenarnye watak yang bernama Z-Ru..

Baca lagi