Minat aku di re-group.

[audio:http://www.zulhatfiaziz.com/blog/audio/Back_For_Good.mp3]

Hari isnin & selasa minggu neh penuh dengan perkara2 penting.. sebenarnye tak la berapa penting sangat.. tapi  penting la jugak untuk dimasukkan dalam posting blog kali neh.. kang takde criter plak.. bosan plak aku tengok blog aku dengan citer pasal boikot tuh jadi pengkepala segala posting.. dah la posting pasal boikot tuh takde gambar ilang.. pastu datang balik.. ape tuh?? Ok lah.. citernye cam gini.. pada zaman dulu Baca lagi

Selamat Tahun Baru 2009 (Edisi Lewat)

Selamat tahun baru 2009 untuk semua.. sorry la kawan2.. internet yang sangat slow la akhir2 nih buat aku tak dapat update blog secara gembira.. asal nak update je mesti patah semangat sebab internet yang slow.. Buat sementara nih aku nak kene carik idea balik ape yang aku nak tulis untuk blog aku nih.. nanti aku update blog aku nih lagi.. lain kali aku update panjang2 bagi korang penat nak baca sampai terpaksa mengeja.. haha