Internetku sayang

Internet sangat slow akhir2 nih.. sangat slow sampaikan torrent aku nih dah macam lumpuh tak bergerak langsung.. ketagih nak tengok movie baru.. ketagih nak main game baru.. tapi apakan daya, tuh la sape suruh download movie ngan game cetak rompak.. kan dah dapat balasan.. haha.. Kemerosotan kelajuan internet nih aku taknak la salahkan TM lagik.. sian la diorang.. takkan nak salahkan diorang jer.. masalah kali nih sebenarnya berpunca dari masalah kabel internet yang dipercayai terputus kat area mesir.. ahaa.. mane aku tau? Haa.. aku tau la.. aku ade member kat sane.. die la yang putuskan kabel tuh.. eh silap2.. die la yang sambungkan kabel tuh.. Errm.. memang la aku tak suruh, tapi kalu die tak sambung nanti korang melalak kate internet slow la.. pastu buat demonstasi depan HQ TM plak.. kan kan..

Baca lagi

Wonderpets.. aummm

Semenjak balik dari Langkawi aritu aku betul-betul busy.. siapkan website.. design website untuk next project.. huishh.. betul2 punye manager la aku nih.. Semalam aku a.k.a manager pergi naik bot pegi memancing, sotong takde.. ikan pun takde.. aku rasa semua binatang2 laut pegi party spongebob, sebab spongebob kan suker buat party.. ditambah pulak dengan kepenatang sang lampu yang tiba2 terjun ke laut dan membuatkan suasana sampan agak gelap gelita, nasib baik bawak lampu suluh.. so kene balik awal skit la semalam.. bahaya kalu naik sampan tak berlampu nih… (cheh.. gaya cakap macam pro jer).

Baca lagi

Seronoknyee bercuti

Yeyy.. aku baru balik dari langkawi… alhamdulillah.. selamat pergi dan balik.. memang best.. dapat jalan2.. dapat shoot gambar.. dapat shopping2.. dapat beli baju.. dapat tengok pemandangan.. dapat tengok omputih seksi.. opsss.. sorry.. terlepas.. haha.. tapi kan.. aku tak tengok sangat pun omputih2 seksi tuh.. omputih2 seksi tuh yg asik tengok aku.. aishh.. segan la aku kalu citer lebih2.. diorang kata aku seksi la pulak.. adus.. cam tak percaya kan? omputih seksi cakap aku seksi.. huhh.. seksa nak terima.. tapi apakan daya, tuhla hakikatnya.. Aku yang hensem, kacak, bergaya, hitam, pendek, gemuk.. tuh sumer aku la.. aku versatile.. ok tak gitu?

Baca lagi